Matkustusaika
08.07.2018 - 13.07.2018

Matkakohde
Haapsalu


Kokonaisvaltainen hemmotteluviikko! Taidekurssi virkistää mieltä ja kylpylähoidot rentouttavat kehoa. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin maalausta harrastaneillekin.

Paikka: Thalasso Spa Fra Mare, Haapsalussa (Viro), viehättävä kylpylä meren rannalla luonnonpuistossa.

Hinta: 595 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 140 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy:

  • Taidekurssi. Opettajana toimii kuvataiteilija, kirjailija Krista Launonen. Hän on kehittänyt uudenlaisen tavan opiskella maalausta. joka on kehittänyt
    uudenlaisen Aito Art -maalaus-metodin. Siinä yhdistyvät intuitiivinen maalaus, rentoutuminen ja taideopetus. Erilaisten tehtävien kautta kehitetään omaa visuaalista ilmaisua. Ota mukaan itsellesi tärkeä kuva, jonka haluaisit maalata. Käytössämme on taidetila, jossa voi työskennellä vaikkapa yöllä, jos inspiraatio iskee. Jos sinulla on omat taidetarvikkeet, ota ne mukaan. Alkuun pääsemiseksi lehden puolesta on paperia, värejä ja siveltimiä.
  •  Meriaamiainen menomatkalla ja buffetlounas paluumatkalla.
  •  Bussikuljetukset Tallinna–Haapsalu–Tallinna.
  •  Majoitus ja täysihoito kokonaisina perilläolopäivinä. Tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamiainen.
  •  Lääkärintarkastus ja neljänä aamupäivänä yhteensä 11 kylpylähoitoa, joista puolet henkilökohtaisia hoitoja (esimerkiksi hieronta tai mutahoito) ja puolet ryhmähoitoja (esimerkiksi kuntovoimistelu, suolakammio tai vesivoimistelu).

Ilmoittautumisen jälkeen saat matkan hintaan sisältyvien kylpylähoitojen listan matkatoimistosta. Kauneushoidot, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot eivät sisälly kylpylähoitoihin, ne tilataan ja maksetaan erikseen.

Varaukset ja tiedustelut:

Saga Matkat, 020 155 6650 tai myynti@sagamatkat.fi