Matkustusaika
19.09.2021 - 24.09.2021

Matkakohde
Heviz


Héviz-järven lämmin mineraalivesi on ominaisuuksiltaan ainutlaatuista Euroopassa ja ihmeellinen luonnonoikku kuumine lähteineen. Veden tervehdyttävistä vaikutuksista on nautittu jo 1300-luvulta lähtien. Matkalla kylpypäivien lisäksi maistelemme viinejä, näemme perinteisen hevosnäytöksen ja vierailemme upeassa palatsissa.

Ohjelma

19.9. Finnairin lento klo 9.35 Budapestiin. Jatkamme bussilla keskustaan, kiertoajelu ja lounas. Matka jatkuu Hévíziin, majoittuminen Palace-hotelliin. Illallinen.

20.9. Aamiainen. Tutustuminen järvialueeseen ja rentoutumista lämpimässä vedessä. Kesäisin veden lämpötila on 33–34 astetta ja talvisin 26–28 astetta. Järven vesi pulppuaa lähteistä, ja se vaihtuu joka kolmas päivä. Veden on todettu auttavan muun muassa liikuntaelinten sairauksien ja lihasjännitysten hoidossa. Illallinen.

21.9. Aamiainen. Kaupunkikierros mukavasti Dotto-minijunan kyydissä. Teemme pienen kävelykierroksen viinikellareistaan kuuluisassa Egregyn kylässä. Hotelliin paluun jälkeen iltapäivällä järviaikaa. Illallinen.

22.9. Aamiaisen jälkeen järviaikaa. Iltapäivällä lähdemme bussilla Keszthelyn kaupunkiin ja vierailemme komeassa Festeticsin palatsissa. Jatkamme Iltapäivällä retki Rádpusztaan katsomaan perinteistä hevosnäytöstä. Esityksen jälkeen nautimme unkarilaisen illallisen mustalaismusiikin säestyksellä.

23.9. Aamiainen. Vapaapäivä kaupunkiin itsenäisesti tutustumiseen tai järvellä rentoutumiseen. Illallinen.

24.9 Aamiainen. Bussilla Tihanyn niemimaalle, jossa kävelykierros. Etyekin kylässä maistelemme Hemyákin perheen tilan laatuviinejä ja nautimme keittolounaan lisukkeiden kera. Jatkamme Budapestin kentälle, josta lento klo 19.00 laskeutuu Helsinkiin klo 22.20.

Hinta: 1 250 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 180 €.

Hintaan sisältyy: lennot, verot ja matkustajamaksut, kuljetukset, majoitus, hotellin saunan, jacuzzin ja altaan käyttö, ohjelmassa mainitut ruokailut, retket, pääsymaksu järvelle ja suomenkielisen oppaan palvelut.

Mahdollisuus ostaa edullinen hoitopaketti, tiedustele matkatoimistosta.

Lisätiedot ja varaukset:

OK-Matkat: 09 2510 2050 tai myynti@okmatkat.fi tai www.okmatkat.fi