Matkustusaika
09.07.2021 - 11.07.2021


Teemme rengasmatkan Etelä-Virossa tutustuen kotipuutarhoihin. Alan harrastajat ovat kekseliäitä pihojensa somistajia, joista voit saada uusia ideoita tuliaisiksi kotipihaasi.

Ohjelma:

9.7. PERJANTAI. Kokoontuminen Helsingin Länsiterminaalissa klo 7.45-8.00.  Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee klo 9.00. Buffet-aamiainen laivalla. Tallinnasta ajamme bussilla Nõmmen omakotialueelle Mäesin perheen palkintopuutarhaan. Seuraava kohteemme on puutarhuri Hiie Nurmen monipuolinen pihatarha. Käymme vielä Sadeväljan puutarhatilalla jossa ostomahdollisuus. Jatkamme Tarttoon ja majoittuminen Draakon-hotelliin. Lounas päivän aikana.

10.7. Aamiainen. Kiertoajelu Tartossa. Vierailu vuonna 2016 palkinnon saaneessa Sinimetsän perheen puutarhassa, jonka omistajat ovat puutarha-alan ammattilaisia. He harrastavat kesä-, ja perinnekukkia. Tutustumme myös Evelin Nooremin ja Siivi Rajun kotipuutarhoihin. Evelin rakentelee pihallensa vuosittain uutta katsottavaa. Lounas päivän aikana.

11.7. Aamiaisen jälkeen kohti Tallinnaa. Pysähdymme Imaveressa Rentterien puutarhassa. Kahden hehtaarin alueella on havupuita ja perinnekukkia. Ostomahdollisuus. Käymme myös Jänedassa katsomassa mitä uutta ovat Riina Ahven ja Kalle Nugise keksineet puutarhoihinsa. Matkalla satamaan kevyt lounas ja laivalla buffetpäivällinen. M/s Finlandia lähtee klo 18.30 ja on Helsingin Länsiternminaalissa klo 21.00.

Hinta: 495 €/hlö 2hh, lisämaksu 95 €/ 1hh. Palvelumaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: laivamatkat, majoitukset, ohjelmassa mainitut ruokailut, bussikuljetukset, sisäänpääsymaksut ja suomenkielisen oppaan palvelut.

Varaukset ja tiedustelut

Saga Matkat  020 155 6650 ma-pe 9-17 tai myynti@sagamatkat.fi