Matkustusaika
09.10.2018 - 14.10.2018

Matkakohde
Mallorca


Mallorca on suosittu pyöräilysaari kauniine kalastajakylineen, turkoosine lahdenpoukamineen, herkkuineen ja ostosmahdollisuuksineen. Viimeisenä päivänä tutustumme Palmaan, joka on tyypillinen välimerellinen kaupunki pienine kujineen ja tapasravintoloineen.

Reittimme kulkee saaren etelä- ja itärannikon tuntumassa, poikkeamme hiukan sisämaahankin. Majoitumme pienissä rantakaupungeissa ja -kylissä, joissa näemme ja koemme paikallista väriä, uimarantoja ja leppoisaa tunnelmaa.

Matkaohjelma

Tiistai 9.10.
Lento Helsingistä Palma de Mallorcalle klo 8.00-11.00. Lentokentältä jatkamme bussilla etelärannikon kärjen läheisyyteen Colonia Sant Jordiin, joka on Mallorcan ensimmäisiä lomakohteita. Majoitumme hotelliin ja nautimme lounaan, jonka jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa esimerkiksi uimiseen tai alueeseen tutustumiseen.

Keskiviikko 10.10.
Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen pyörille ja menoksi! Ajo vanhan sievän Ses Salinesin pikkukaupungin kautta kasvitieteelliseen puutarhaan, jossa vierailemme. Jatkamme kuvaukselliselle Santanyin lahdelle. Santanyi on hunajanvärisestä hiekkakivestä rakennettu pikkukaupunki, jonka muinaisesta linnakkeesta on säilynyt yksi portti Sa Porta Murada. Jatkamme pyöräilyä pienten kalastajakylien kautta katsomaan kaunista luonnonmuodostelmaa El Pontasin kalliosiltaa. Pyöräilemme seuraavan yön majoituspaikkaamme Barca Trencadaan. Illallinen.

Torstai 11.10.
Aamiainen hotellissa. Päivän reitin varrelle osuu myös kukkuloita, kun ajelemme saaren itärannikolle Porto Criston lomakohteeseen. Kaupunki on suosittu mallorcalaisten lomanviettopaikka, ja siellä onkin suuri huvivenesatama. Porto Cristossa käymme myös Dragonin tippukiviluolissa (Lohikäärmeluolat), joka on yksi Euroopan suosituimmista luolakohteista. Näemme upeita tippukivimuodostelmia, saleja, käytäviä ja portaita. Majoittuminen Porto Cristoon. Illallinen.

Perjantai 12.10.
Aamiainen hotellissa. Pyöräilemme rauhallisen Son Carrion kylän kautta Manacoriin, joka tunnetaan Mallorcan helmien ja saviastioiden valmistuksesta. Vierailemme helmitehtaalla. Jatkamme vielä jonkin matkaa Petran pikkukaupunkiin, jossa nautimme tyypillisen mallorcalaisen kevyen lounaan. Iltapäivällä bussikuljetus Palman rannikolle Can Pastillaan, jossa majoitumme seuraavat kaksi yötä. Illallinen.

Lauantai 13.10.
Aamiainen hotellissa. Pyöräilemme rannikkoa pitkin saaren pääkaupunki Palma de Mallorcan keskustaan, jossa teemme kävelykierroksen paikallisen oppaan johdolla kauniissa vanhassa kaupungissa. Kierroksen jälkeen on vapaata aikaa lounaaseen ja esimerkiksi ostoksiin tai katedraalissa käyntiin (ei sis. hintaan). Pyöräilemme takaisin hotellille noin 10 km matkan. Illallinen hotellissa.

Sunnuntai 14.10.
Aamiainen hotellissa. Bussikuljetus lentoasemalle, josta lento Helsinkiin klo 10.10-15.10.

Hinta 1670 €/hlö
jaetussa 2 hengen huoneessa (yhden hengen huoneen lisämaksu 180 €).

Hintaan sisältyy:

 • Norwegianin reittilennot Helsinki – Palma de Mallorca – Helsinki
 • Lentokenttäverot ja matkustajamaksut
 • Hotellimajoitukset (paikallinen luokitus 4 tähteä)
 • Buffetaamiaiset hotelleissa
 • Ohjelmassa mainitut ateriat: 2 x lounas, 4 x illallinen
 • Polkupyörävuokra (21-vaihteinen pyörä) ja polkupyörävakuutus
 • Matkatavaroiden kuljetus hotelleiden välillä
 • Ohjelman mukaiset bussikuljetukset
 • Opastettu kävelykierros Palma de Mallorcassa
 • Sisäänpääsy kasvitieteelliseen puutarhaan ja Dragonin tippukiviluoliin
 • Vierailu Manacorin helmitehtaalla
 • Reittikartat
 • Suomalaisen matkanjohtaja-opas Eija Petäjäniemen palvelut

 

Varaukset ja tiedustelut:

Saga Matkat, 020 155 6650, myynti@sagamatkat.fi tai www.sagamatkat.fi