Matkustusaika
13.04.2019 - 19.04.2019

Matkakohde
Toscana


Kestosuosikki!

Ella Kanninen ja Paolo Pellei toivottavat sinut tervetulleeksi oppimaan italian kieltä ja uusia ruuanvalmistustapoja sekä tutustumaan Toscanan ja Marchen ruokakulttuuriin. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmille opiskelijoille.

Toscanassa ruusutkin kukkivat jo!

Ohjelma:

13.4. Lauantai. Lento klo 7.50 Roomaan, josta bussilla Toscanaan. Pysähdymme matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen Tenuta di Sticciano -maatilahotelliin. Aperitiivi ja kevyt oppitunti ennen illallista

14.4.  Sunnuntai. Aamiainen ja kielikurssi. Retki San Gimignanon keskiaikaiseen tornikaupunkiin. 1700-luvulta peräisin olevassa Palazzo Campatelli -kotimuseossa näemme, miten San Gimignanon rikkaat asuivat kaupungin mahtiaikana. Vapaa-aikaa. Jatkamme maatilalle nauttimaan illallista.

15.4.  Maanantai. Aamiainen. Kielikurssin jälkeen lähdemme San Cascianon torille harjoittelemaan italian kieltä. Vapaa-aikaa vanhassakaupungissa. Paluu hotelliin. Iltapäivällä käymme tilalla, jolla tuotetaan viinejä ikivanhoista rypälelajeista. Kokkaamme yhdessä toscanalaisen illallisen.

16.4.  Tiistai. Aamiainen. Bussikuljetus Toscanasta Ascoli Picenon kaupunkiin Marchen maakuntaan. Pysähtyminen matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen Palazzo dei Mercanti – hotelliin. Kevyt aperitiivi ja illallinen ravintolassa.

17.4.  Keskiviikko.  Aamiainen ja kielikurssi.  Vierailu luomuviinitilalla. Opimme valmistamaan paikallista erikoisuutta, Ascolin oliiveja, joita nautimme lounaan kera. Testaamme myös tilan viinivalikoimaa. Paluu Ascoliin ja vapaa-aikaa.

18.4. Torstai. Aamiainen ja kielikurssi. Matkalla keskiaikaiseen Offidan kaupunkiin käymme oliivipuristamossa tutustumassa öljyn valmistusprosessiin. Buffetlounas italialaiseen tyyliin enoteekissä. Tutustumista Offidaan ja paluu Ascoliin.

19.4.  Perjantai. Aamiainen. Lähdemme San Benedetto del Trontoon. Vapaa-aikaa kaupunkiin tutustumiseen. Monipuolinen kalalounas. Jatkamme Roomaan, josta lento klo 19.45 laskeutuu Helsinkiin klo 0.05 (20.4.).

Hinta:

1 770 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 190 €.
Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: lennot, verot, matkustajamaksut, majoitus, italian kielen oppitunnit ja opetusmateriaali, kokkikurssit, ohjelmassa mainitut ruokailut ja käynnit vierailukohteissa.

Matka edellyttää hyvää liikuntakykyä, kävelemme esimerkiksi vanhoilla mukulakivikaduilla.

Varaukset ja tiedustelut:

La Strada Travels 050 535 7671 tai info@lastradatravels.fi