Matkustusaika
16.02.2017 - 26.02.2017

Matkakohde
Kochi


Etelä-Intian Kerala on sopiva kohde aloittaa tutustuminen tähän monimuotoiseen maahan. Kochin rannoilla aika pysähtyy ja rauha valtaa mielen. Majoitumme tasokkaissa hotelleissa, muun muassa samassa, jossa prinssi Charles vietti syntymäpäiväjuhliaan.

etela-intia-12-2013-073Ohjelma:

16.2. Finnairin lento klo 20.20 Delhiin.
17.2. Laskeutuminen klo 6.35 Delhiin, josta jatkolento Kochiin. Lounas ja kuljetus Willington Islandilla sijaitsevaan hotelliin.
18.2. Aamiainen. Portugalilaisten siirtomaaperinne näkyy Kochin kaupungissa. Tutustumme Intian vanhimpaan kirkkoon, 1600-luvulla perustettuun synagogaan ja Mattancherryn palatsiin. Näemme myös kiinalaisten 1300-luvulla kehittämiä kalastusverkkoja. Lounas ja illallinen.
19.2. Aamiainen. Bussilla kohti Kardemumma-vuoria ja Periyarin kansallispuistoa. Matkalla ihailemme vehreän Keralan tee- ja kahviviljelmiä sekä kukkaloistoa. Majoittuminen hotelliin ja illallinen.
20.2. Aamiainen. Tutustumme mausteplantaasiin, jossa kasvavat kardemumma, pippuri ja monet muut mausteet. Teemme risteilyn kansallispuiston järvellä ja saatamme nähdä norsuja ja gaselleja rannalla. Lounas ja illallinen.
21.2. Aamiainen. Ajamme Alap-puzha-satamaan ja lähdemme hyvin varustetuilla Kettuvalam-veneillä vuorokauden risteilylle Keralan backwaters-vesistön järville ja kanaville. Tämä ainutlaatuinen risteily on yksi matkamme kohokohtia. Miehistö valmistaa ja tarjoaa ateriat.
22.2. Aamiainen veneessä. Saavumme rantaan, majoittuminen hotelliin ja vapaa-aikaa kokeilla vaikkapa ayurveda-hoitoja (lisämaksusta). Illallinen.
23.–24.2. Aamiainen, lounas ja päivällinen. Lomailijan elämää nauttien hotellin korkeatasoisista palveluista ja auringosta.
25.2. Aamiainen. Kuljetus Kochin lentoasemalle, josta lento Delhiin. Majoittuminen hotelliin ja illallinen.
26.2. Varhaisaamiaisen jälkeen kuljetus kentälle, josta Finnairin lento laskeutuu Helsinkiin klo 17.30.

Hinta:

2 970 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 990 €.

Hintaan sisältyy: lennot, verot ja kenttämaksut, Intian viisumi, kuljetukset, majoitus korkeatasoisissa hotelleissa, kaksi risteilyä, ohjelmassa mainitut ruokailut, retkiohjelma sisäänpääsymaksuineen, paikallisoppaan palvelut.
Matkan oppaana Intian hyvin tunteva Liisa Huhtala.
Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Varaukset ja tiedustelut:
Etelämatkat, Liisa Huhtala
050 572 2197 tai
liisa.huhtala@etelamatkat.fi
www.etelamatkat.fi