Lukijamatkat

Matkustusaika
09.05.2020

Matkakohde
Viro


Viherpeukaloiden ostosretki Tallinnan lähelle Luige Laatin markkinoille, jossa paikalliset myyvät kasvattamiaan taimia ja kesäkukkia. Toinen kohteemme on edullisia ja laadukkaita taimia myyvä Kristiine Aiakeskus.

Ohjelma (alustava)

Klo 9.00 Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee Helsingin Länsisatamasta Tallinnaan. Nautimme runsaan meriaamiaisen laivalla. Matkatavaroille on varattu hyttejä.

Klo 11.15 Saavumme Tallinnaan.

Jatkamme oppaan johdolla bussilla Kristiine Aiakeskukseen, jossa myytävät kasvit ovat talvehtineet avomaalla ja ovat laadukkaita ja kestäviä. Perheyrityksen huolella hoitama taimitarha on toiminut jo 1920-luvulta lähtien.

Jatkamme noin 7 kilometriä Tallinnasta sijaitsevalle Luigen messualueelle. Kukkien ja taimien lisäksi myytävänä on puutarhatyökaluja, ruokatavaraa, neuleita ja erilaisia puutöitä. Alueella on myös monenlaista muuta toimintaa.

Palaamme bussilla takaisin satamaan.

Klo 18.30 Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee Tallinnasta. Nautimme laivalla buffetpäivällisen. Matkatavaroille on varattu hyttejä.

Klo 21.00 Laiva saapuu Helsinkiin.

Matkaemäntänä A–lehtien edustaja Maija Blomberg.

Hinta: 145 €/hlö. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: laivamatkat Eckerö Linella, buffetateriat laivamatkalla meno-paluu, bussikuljetukset Tallinnassa, sisäänpääsy Luigen markkinoille ja suomenkielisen oppaan palvelut.

Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Lisätietoja ja varaukset:

Saga-matkat 020 155 6650 ma–pe tai myynti@sagamatkat.fi