Lukijamatkat

Matkustusaika
09.04.2021 - 13.04.2021

Matkakohde
Amalfin rannikko


Kestosuosikki! Lauluissa ylistetty ja kauneudestaan kuulu Amalfin rannikko on parhaimmillaan alkukeväällä. Näemme Napolin, Sorrenton ja Caprin sekä rannikon pikkukaupungit ja Unesco-kohteen Herculaneumin.

Ohjelma:

9.4. Perjantai Finnairin lento klo 7.50 Roomaan. Jatkamme bussilla Casertaan, jossa kevyt lounas. Napolissa näköalakierroksella ihailemme kukkulalta kaupunkia ja taustalla siintävää mahtavaa Vesuviusta. Matka jatkuu rantatietä Sorrentoon. Majoittuminen ja illallinen.

10.4. Lauantai Aamiainen. Laivaretki Caprin saarelle. Saarikierroksella käymme kukkulan rinteellä sijaitsevassa Anacaprissa ja vierailemme huikealla paikalla sijaitsevassa Axel Munthen San Michelen huvilassa. Maistelemme myös caprilaista limoncelloa. Vapaa-aikaa ennen paluuta Sorrentoon. Illallinen.

11.4. Sunnuntai. Aamiainen. Ajamme maisemareittiä Positanoon, Amalfiin ja Ravelloon. Alue on henkeäsalpaavan kaunis viinitarhoineen, sitruslehtoineen, pienine kalastajakylineen ja jyrkkine kalliorinteineen. Vapaa-aikaa tutustua kaupunkeihin. Ravellossa vierailemme Villa Rufolon puutarhassa. Paluu Sorrentoon. Illallinen.

12.4. Maanantai Aamiainen. Vapaapäivä Sorrentossa. Vanhankaupungin kujat ovat täynnä toinen toistaan houkuttelevampia kauppoja ja kahviloita. Illallinen.

13.4. Tiistai Aamiainen. Lähdemme Unescon maailmanperintökohteeseen Herculaneumiin, joka hautautui tuhkaan Vesuviuksen purkauduttua vuonna 79 jKr. Näemme tuhkasta kaivettuja hyvin säilyneitä kortteleita, huviloita ja patsaita sekä kuulemme tarinoita kaupunkilaisten elämästä ennen tuhoa. Lounaan jälkeen kuljetus Roomaan, josta lento klo 19.45 laskeutuu Helsinkiin klo 0.05 (14.4.).

Hinta: 1 395 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 175 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: Finnairin lennot veroineen ja viranomaismaksuineen, majoitus, hotelliverot, ohjelmassa mainitut ruokailut, bussi- ja laivakuljetukset, sisäänpääsymaksut sekä suomalaisen oppaan palvelut perillä.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Varaukset ja tiedustelut

Saga Matkat, 020 155 6650 tai myynti@sagamatkat.fi