Matkustusaika
11.10.2016 - 15.10.2016

Matkakohde
Nizza


Loppukesän lämpö viipyilee vielä Ranskan Rivieralla, kun tutustumme Nizzaan, Antibesiin, Monacoon ja Grassen hajuvesikaupunkiin.

Ohjelma

11.10. Norwegianin lento klo 17.20 Nizzaan. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen. Teemme tutustumiskävelyn läheisellä Enkelten lahden rantabulevardilla.

12.10. Aamiaisen jälkeen lähdemme kävelykierrokselle vanhaankaupunkiin. Sen kapeat kujat, aukiot, ravintolat ja kahvilat ovat Nizzaa kauneimmillaan. Ihailemme kuuluisan kukkatorin runsasta valikoimaa, johon kuuluu myös muita paikallisia tuotteita. Lähdemme bussilla Antibesin pikkukaupunkiin. Tie kulkee kaunista merenrantaa seuraillen, ja näemme matkan varrella miljonääripoukamaksi kutsutun huvivenesataman. Antibesissa menemme torille, jossa myydään Provencen alueen tuotteita. Lounaan jälkeen vapaa-aikaa tutustua kaupungin ostostarjontaan tai käydä Picasso-museossa. Paluu Nizzaan.

13.10. Aamiainen. Ajamme keskiaikaiseen taiteilijakylään Saint-Paul de Venceen. Siellä viihtyivät aikoinaan suuret taiteilijat kuten Matisse, Picasso ja Chagall. Kaupungissa on runsaasti taidegallerioita, ateljeita ja käsityöputiikkeja. Teemme kävelykierroksen kukkulakaupungissa, josta avautuu upea näköala Vencen laaksoon. Lounaan jälkeen jatkamme hajuvesistään kuuluisaan Grassen kaupunkiin, jossa tutustumme hajuveden valmistukseen. Paluu Nizzaan.

14.10. Aamiainen. Ajamme Cap Ferratin niemelle Villa Ephrussi de Rotschildin huvilalle, joka on yksi Rivieran upeimmista rakennuksista. Paikassa on vaikutteita Venetsian ja Firenzen renessanssihuviloista. Näemme posliini- ja taidekokoelman sekä ihailemme huvilan teemapuutarhoja, joita on kaikkiaan yhdeksän, muun muassa balilainen, kiinalainen ja arabialainen. Jatkamme Monacoon, jossa lounas. Menemme Monacon vanhaankaupunkiin ja käymme katedraalissa, jonne ovat haudattu ruhtinaspari Grace ja Ranier. Vierailemme ruhtinas Albert II asuntona toimivan palatsin julkisissa tiloissa. Paluu Nizzaan.

15.10. Aamiainen. Vapaa aikaa. Iltapäivällä teemme kävellen ja hissillä retken linnakukkulalle, missä on muistoja kreikkalaisajalta ja upeat näkymät satamaan, merelle ja vuorille. Kuljetus kentälle, josta lento klo 18.35 laskeutuu Helsinkiin klo 23.00.

Hinta: 1 295 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 230 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: lennot, verot, matkustajamaksut, majoitus, kuljetukset kohteessa, ohjelmassa mainitut ateriat ja suomalaisen oppaan palvelut perillä.

Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Varaukset ja tiedustelut:

Saga Matkat 020 155 6650, myynti@sagamatkat.fi tai sagamatkat.fi