Lukijamatkat

Matkustusaika
12.12.2020


Osmo Ojansivu

Adventtimatkaamme sisältyy vierailu mykistävässä Villa Royalissa, tutut joululaulut, ostoksia sekä hyvää ruokaa.

OHJELMA:

12.12. Lauantai. Lähtö klo 7.30 Kiasman tilausajopysäkiltä Helsingistä. Nautimme aamukahvin/-teen ja suolaisen kahvileivän Iittalan Lasimäen Taika-ravintolassa. Matka jatkuu kohti Sastamalaa, jossa seuraamme liittyy rovasti Osmo Ojansivu. Hän toimii oppaanamme. Käymme ostoksilla Pyymäen leipomossa ennen joululounasta Vehmaan tilalla klo 12.15. Jatkamme lounaan jälkeen Karkun kauniiseen kivikirkkoon, jossa Osmo Ojansivun johdolla laulamme tuttuja joululauluja.

Klo 15.15 lähdemme Mouhijärven Herkkujuustolaan, jossa mahdollisuus ostoksiin.

Klo 16.00 vierailu Villa Royalissa, joka on sisustustaiteilija ja entisöijä Markku Ellalan kotipalatsi. Sastamalan aurinkokuninkaaksi tituleerattu Ellala on tehnyt unelmistaan totta ja muuttanut entisen koulurakennuksen upeaksi kokonaisuudeksi, josta ei puutu kultaa ja kimallusta. Koti on antiikkia, persialaisia mattoja ja kristallikruunuja pursuava runsaudensarvi. Saleissa on isännän itsensä tekemiä kattomaalauksia sekä hänen keräämiään huonekaluja ja esineistöä. Yksi Villa Royalin aarteista on Egyptin viimeisen kuninkaan Farukin sohvakalusto. Nautimme glögitarjoilusta Markku Ellalan esitellessä kotipalatsiaan ja kertoessa talon syntyhistoriasta.

Klo 17.45 lähtö kohti Helsinkiä. Pysähdymme matkalla Linnatuulessa. Saapuminen Kiasman tilausajopysäkille noin klo 20.45.

Hinta: 195 €/hlö. Toimitusmaksu 10 €/varaus.

Hintaan sisältyy: kuljetukset, ohjelmassa mainitut tutustumiskohteet, joululounas, kahvi- ja glögitarjoilu sekä Osmo Ojansivun opastus.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Markku Ellala

Lisätiedot ja varaukset:

Etelämatkat/Liisa Huhtala 050 572 2197 tai liisa.huhtala@etelamatkat.fi