Matkustusaika
08.05.2021

Matkakohde
Luige


Tervetuloa jo perinteeksi muodostuneelle päiväretkelle Luige Laatin markkinoille lähellä Tallinnaa. Paikallisilta kukka- ja taimimyyjiltä saatat löytää meillä jo harvinaiseksi käyneitä lajikkeita. Markkinoilta löytyy lisäksi monenmoista ostettavaa. Käymme myös edullisessa ja laadukkaita taimia myyvässä Kristiine Aiakeskuksessa.

Ohjelma:

8.5. LAUANTAI. Klo 9.00 Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee Helsingin Länsisatamasta Tallinnaan. Nautimme runsaan meriaamiaisen laivalla. Matkatavaroille varattu hyttejä.

Tallinnaan saavumme klo 11.15. Jatkamme oppaan johdolla bussilla Kristiine Aiakeskukseen, jossa myytävät kasvit ovat talvehtineet avomaalla ja ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Perheyrityksen huolella hoitama taimitarha on toiminut jo 1920-luvulta lähtien.

Jatkamme matkaa Luigen messualueelle. Kukka- ja taimivalikoimien lisäksi voit ostaa puutarhatyökaluja, ruokatavaraa, neuleita ja erilaisia puutöitä. Alueella on monenlaista toimintaa.

Palaamme bussilla takaisin satamaan. Nautimme laivalla buffetpäivällisen. Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee klo 18.30 ja saapuu Helsinkiin klo 21.00. Matkatavaroille varattu hyttejä.

Hinta: 145 €/hlö. Toimitusmaksu 14 €/varaus

HUOM! Ota mukaan isoja IKEA-tyyppisiä muovikasseja taimien kuljetusta varten, myyjillä on vähän pakkausmateriaalia.

Varaukset ja tiedustelut:

Saga Matkat, 020 155 6650 tai myynti@sagamatkat.fi