Matkustusaika
27.09.2021 - 30.09.2021


Länsi-Viron ja Saarenmaan yksityiskartanot ovat kohteitamme tänä vuonna. Entisinä omistajina on ollut kuuluisia sukuja, ja kartanot ovat nähneet rikkautta ja loistoa kuin myös viime vuosikymmenien toisenlaisia aikoja. Nyt kartanoilla on uudet omistajat ja uusi elämä.

OHJELMA:

27.9. Lähtö klo 9.00 Helsingin Länsisatamasta Eckerö Linen m/s Finlandialla Tallinnaan. Aamiainen laivalla. Ajamme neogoottilaistyyliseen Laitsen linnaan, jossa toimii nykyään hotelli ja ravintola. Kauniin puutarhan erikoisuutena on valtava puulabyrintti. Jatkamme Koluveren linnaan, jota ovat asuttaneet niin Grigori Orlov kuin Katariina Suuri. Lounas. Lauttamatka Muhun saarelle ja edelleen Saarenmaalle. Majoittumme Kuresaaressa Spa Hotel Merissä.

28.9. Aamiainen. Kierros Kuresaaren historiallisessa kaupungissa. Lähdemme tutustumaan Pilgusen, Loonan ja Pidulan kartanoihin, jotka edustavat tyypillistä Saarenmaan arkkitehtuuria.  Kunnostetuissa kartanoissa järjestetään juhlia ja tilaisuuksia. Lounas päivän aikana.

29.9. Aamiainen. Tutustumme kauniisti entisöityyn ja perinteistä tyyliä edustavaan Otin kartanoon, joka on yksi saaren vanhimmista. Vierailemme vielä Töllusten kartanossa. Omistajalla on kosmetiikka-alan yritys jonka raaka-aineita viljellään kartanon mailla. Lounas päivän aikana.

30.9. Aamiaisen jälkeen lähdemme Muhun saarelle. Näemme komean Padasten kartanon, jossa toimii nykyään hotelli. Laivamatka mantereelle ja vierailu suomalaisomistuksessa olevassa Haeskan kartanossa. Matkalla Tallinnaan nautimme kevyen lounaan. Ajamme satamaan josta Eckerö Linen m/s Finlandia lähtee klo 18.30 ja saapuu Helsingin Länsisatamaan klo 21.00. Laivamatkan aikana syömme buffetpäivällisen.

HINTA: 595 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 135 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: laivamatkat, matkatavarahytit meno-paluu, bussikuljetukset, majoitus, ohjelmassa mainitut ruokailut, sisäänpääsymaksut ja suomenkielisen oppaan palvelut

Matka ei sovellu liikuntarajoitteiselle.

Varaukset ja tiedustelut

Saga Matkat 020 155 6650 tai myynti@sagamatkat.fi