Matkustusaika
19.04.2021 - 23.04.2021


Joogasta on todettu olleen apua korona-ajan kurimuksessa. Tutkimusten mukaan se tyynnyttää hermostoa, lievittää unihäiriöitä, kohottaa mielialaa ja hidastaa aivosolujen ikääntymistä. Harjoitukset lisäävät notkeutta ja parantavat tasapainoa, mikä on tärkeätä, kun liikunta on jäänyt vähemmälle kuluneen vuoden aikana.

Vääksyssä joogakurssin lisäksi terveysluentoja ajankohtaisista aiheista.

Ohjelma sisältää:

  • Joogakurssi: Tulopäivänä iltajooga. Tiistai—torstai: 45 minuutin aamujooga ja iltapäivällä 1,5 tunnin jooga. Lähtöpäivänä aamujooga.
  • Majoitus ja täysihoito. Tulopäivänä lounas ja päivällinen. Lähtöpäivänä aamiainen.
  • Terveys-, ja hyvinvointiluennot:
   • Proviisori Ansa Viskari: suolistobakteerien vaikutukset koko kehoon. Mitä tarkoittaa kun nimitetään suolistoa ”toisiksi aivoiksi”? (Hankintatukku)
   • ETM Katja Saarikoski: mikä on matala-asteinen tulehdus? Yllättävän monia jäytää matala-asteinen tulehdus. Luennolla käymme läpi mistä se johtuu ja mitä terveyshaittoja se voi aiheuttaa. Entä mitä itse voi tehdä oman terveyden hyväksi? (Pharma Nord).
   • Lisäksi Katja pitää syvärentouttavan sointukylvyn, jossa voit kokea syvän rentoutumisen tilan. Äänimaljoilla ja gongilla luodaan äänien värähtelyä, joka hellii kehoa. Äänen värähtelyt vastaanotetaan rauhallisessa ympäristössä mukavassa asennossa, joko istuen tai maaten.

 • Tiina Elkharam opastaa mitä tulee huomioida alusasujen valinnassa.  EveLace mallisto on laaja, ja monipuolinen. Tiina opastaa muun muassa minkälaiset liivit tuovat avun erikoistilanteissa, kuten urheilussa, proteesien kanssa, erikokoisten rintojen kanssa tai juhlapukeutumisessa. Ostomahdollisuus.
 • Opastettu metsäretki ja päiväkahvit kodassa.

Hinta: 560 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 120 €.

Varaukset ja tiedustelut:

Hotelli Tallukka 03 88 881 tai myynti@tallukka.fi

Huom! Omatoiminen saapuminen hotelli Tallukkaan maanantaina aamupäivällä. Aikataulut netistä tai Hotelli Tallukasta.

Molemmissa kohteissa otettu huomioon turvavälit ja muut viranomaisten määräykset/suositukset.