Matkustusaika
18.09.2016 - 23.09.2016

Matkakohde
Haapsalu


Joogaopettajana Marjaana Rinne- Loikala, jonka motto on: koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, mutta aina liian aikaista lopettaa.

Joogaopettajana
Marjaana Rinne-
Loikala, jonka motto
on: koskaan ei ole
liian myöhäistä aloittaa,
mutta aina liian
aikaista lopettaa.

Lempeä hathajooga ja kylpylähoidot ovat tie tasapainoiseen kehon ja mielen hyvinvointiin. Helli itseäsi ja tule mukaan!

Matka täynnä – toinen matka järjestetään 16.-21.10. Varaa paikkasi nyt!
Kysy myös peruutuspaikkoja

Paikka: Thalasso Spa Fra Mare Haapsalussa (Viro), viehättävä kylpylä meren rannalla.

Hinta: 595 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 125 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: Joogakurssi. Tulopäivänä matkan rasitukset poistava iltajooga. Maanantai–perjantai aamujooga (45 min.) ja maanantai–torstai  iltapäivän lopulla 1,5 tunnin joogaharjoitus. Käytössämme on kaunis ja rauhallinen Panoramasali.  8 kylpylähoitoa perilläolopäivinä, joista puolet henkilökohtaisia hoitoja (esim. hieronta, mutahoito, erilaiset kylvyt) ja puolet ryhmähoitoja (esim. kuntovoimistelu, suolakammio, kelluntahoito). Ilmoittautumisen jälkeen saat matkan hintaan sisältyvien kylpylähoitojen listan matkatoimistosta. Kauneushoidot, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot eivät sisälly kylpylähoitoihin, ne tilataan ja maksetaan erikseen.

Majoitus ja täysihoito kokonaisina perilläolopäivinä. Tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamiainen. Meriaamiainen menomatkalla ja lounas paluumatkalla laivan nouto-pöydästä.

Bussikuljetukset Tallinna–Haapsalu–Tallinna.

Lähtö 18.9. sunnuntaina klo 10.30 Tallink m/s Superstar Helsingin Länsi-satamasta. Paluu 23.9. perjantaina Helsingin Länsisatamaan klo 15.30.

Varaukset ja tiedustelut:

Saga Matkat, 020 155 6650, myynti@sagamatkat.fi tai www.sagamatkat.fi