Matkustusaika
15.10.2016 - 21.10.2016

Matkakohde
Toscana


Tällaista matkaa et löydä muualta!
Matka täynnä – ota yhteyttä ja kysy peruutuspaikkoja!

Ella Kanninen ja Paolo Pellei

Ella Kanninen ja
Paolo Pellei

Aitoja ihmisiä, suussa sulavia elämyksiä ja kauniita maisemia. Viikon aikana opiskellaan italiaa sekä kokataan herkkuruokia. Tutustut myös Ella Kannisen ja Paolo Pellein ystäviin ja paikkoihin, joihin et muuten pääsisi. Kielikurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmille opiskelijoille.

Ohjelma:

15.10. Aamulento klo 7.50 Roomaan, josta bussilla kohti Toscanaa. Pysähdymme matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen Tavarnellen pikkukaupungissa Hotelli Borgo di Cortefredaan.  Aperitiivi toscanalaiseen tapaan, kevyt oppitunti ennen kävelykierrosta Tavarnellessa. Illallinen.

16.10. Aamiainen ja oppitunnit. Retki San Gimignanon keskiaikaiseen tornikaupunkiin. Kävelykierroksen jälkeen vapaata. Jatkamme läheiselle viinitilalle, joka tuottaa tunnettua Vernaccia-viiniä. Illallinen Il Vecchio Maneggio -tilalla, jossa kasvatetaan muun muassa harvinaista ja kallista sahramia.

17.10. Aamiainen. Oppitunnin jälkeen lähdemme San Cascianon torille harjoittelemaan italian kieltä. Torilla myydään muun muassa vaatteita, juustoja, hedelmiä ja kodintarvikkeita. Vapaa-aikaa. Iltapäivällä kokkaamme toscanalaisen illallisen.

18.10. Aamiainen. Bussikuljetus Toscanasta Ascoli Picenon kaupunkiin Marchen maakuntaan. Pysähtyminen matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen Palazzo dei Mercanti hotelliin. Kevyt aperitiivi ja illallinen tyylikkäässä Il Desco -ravintolassa.

19.10. Aamiainen ja oppitunnit.  Bussilla keskiaikaiseen Offidan kaupunkiin. Runsas lounasta muistuttava aperitiivi enoteekissä. Tutustumista Offidaan. Paluu Ascoliin ja vapaa ilta.

20.10. Aamiainen. Vierailu pienellä luomuviinitilalla.  Runsas aperitiivi, jonka aikana maistelemme tilan viinejä ja oliiviöljyä. Paluu hotelliin. Iltapäivän lopulla kokkaamme marchelaisen illallisen.

21.10. Aamiainen. Matkalla San Benedetto del Trontoon pysähdymme oliivipuristamossa maistelemassa erilaisia neitsytöljyjä. Myytävänä on muun muassa oliiviöljyä sisältäviä voiteita ja muita kauneustuotteita. Kalalounaan jälkeen jatkamme Roomaan, josta lento klo 19.45 Helsinkiin laskeutuu klo 00.05 (22.10.).

Hinta: 1 690 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 190 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: lennot, verot, matkustajamaksut, majoitus, italian kielen oppitunnit ja opetusmateriaali, kokkikurssit, ohjelmassa mainitut ruokailut ja käynnit vierailukohteissa.

Ella ja Paolo ovat seurassanne koko viikon aamusta iltaan.

Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Varaukset ja tiedustelut:

La Strada Travels 050 535 7671, info@lastradatravels.fi tai www.lastradatravels.com