Matkustusaika
30.09.2018 - 05.10.2018

Matkakohde
Hévíz


Koe ainutlaatuisen mineraalivesijärven tervehdyttävä vaikutus. Lämmin vesi on hoitanut ihmisiä jo 1300-luvulta lähtien. Matkalla maistelemme myös viinejä, näemme hevosnäytöksen ja vierailemme Festeticsin palatsissa.

Ohjelma:

30.9. Sunnuntai. Finnairin lento klo 9.30 Budapestiin. Lounas Tonavan rannalla ravintolalaivassa. Jatkamme bussilla Hévíziin, majoittuminen Hotelli Palaceen. Illallinen.

1.10. Maanantai. Aamiainen. Tutustumme järvialueeseen ja rentoudumme lämpimässä vedessä. Kesäisin veden lämpötila on 33–34 astetta ja talvisin 26–28 astetta. Järven vesi pulppuaa lähteistä, ja se vaihtuu joka kolmas päivä. Veden on todettu auttavan muun muassa liikuntaelinten sairauksissa sekä lihasjännitysten hoidossa. Illallinen.

2.10. Tiistai. Aamiaisen jälkeen katselemme kaupunkia mukavasti Dotto-minijunan kyydissä. Vierailemme Egregyn viinikylässä, jossa kävelykierros ennen viininmaistajaisia ja lounasta. Iltapäivällä järviaikaa.

3.10. Keskiviikko. Aamiainen. Järviaikaa. Iltapäivällä retki Sümegiin katsomaan hevosnäytöstä, joka on yhdistelmä hevosparaatia ja keskiaikaisia turnajaisia. Illallinen keskiajan tapaan.

4.10. Torstai. Aamiainen. Vapaapäivä, kaupunkiin tutustumista itsenäisesti ja järvellä rentoutumista. Illallinen.

5.10. Perjantai. Aamiainen. Bussilla Keszthelyn kaupunkiin ja vierailu komeassa Festeticsin palatsissa. Matka jatkuu Tihanyn niemimaalle, jossa lounas. Jatkamme Budapestin kentälle. Lento klo 19.00 laskeutuu Helsinkiin klo 22.20.

Hinta: 1 045 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 125 €. Palvelumaksu 15 €/varaus.

Hintaan sisältyy: lennot, verot ja matkustajamaksut, kuljetukset, majoitus, hotellin saunan, jacuzzin ja altaan käyttö, ohjelmassa mainitut ruokailut, retket, pääsymaksu järvelle ja suomenkielisen oppaan palvelut. Mahdollisuus ostaa hoitopaketti, tiedustele matkatoimistosta.

Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Varaukset ja tarkempi ohjelma:

OK-Matkat 09 2510 2050 tai myynti@okmatkat.fi tai www.okmatkat.fi
(netin kautta varatessa ei palvelumaksua)