Matkustusaika
13.07.2022 - 15.07.2022


OHJELMA

13.7. Keskiviikko Lähtö klo 8.30 Helsingistä Kiasman pysäkiltä kohti Imatraa. Aamukahvi/tee matkalla. Lounas Imatran Valtiohotellissa. Seuraava kohteemme on Imatran kesäteatteri, jossa näemme romanttisen musiikkikomedian Niin paljon kuuluu rakkauteen. Esitys kuvaa suomalaista sielunmaisemaa, paluumuuttoa maalle ja rakkauden haasteita. Se on myös kunnianosoitus Fredin eli Matti Siitosen uralle ja musiikille. Väliaikatarjoilu kahvi/tee ja leivonnainen. Jatkamme Punkaharjulle hotelli Kruunupuistoon. Majoittuminen ja illallinen.

14.7. Torstai Aamiaisen jälkeen lähdemme Savonlinnan torille ja tutustumme muotitaitelija Jukka Rintalan kesänäyttelyyn. Käymme Punkaharjulla taidenäyttelyssä (kohde varmistuu tammikuussa). Paluu hotelliin, lounas ja vapaa-aikaa. Carmen-oopperan tunnelmiin virittäydymme bussimatkalla
oopperan PR-päällikkö Aarno Cronvallin kertoessa illan näytöksen huippuesiintyjistä. Mukana on muun muassa Marjukka Tepponen, Annika Leino ja ilmiömäinen Amadi Lagha. Paluu hotelliin ja oopperayöpala.

15.7. Perjantai Aamiaisen jälkeen vierailu Johanna Oraksen Taidekartanossa. Jatkamme Savonlinnan satamaan, josta risteily m/s IEVALLA lähisaarien ja kaupungin ympäri. Matkalla Helsinkiin lounas Kenkäveron herkkupöydästä. Paluu Kiasman pysäkille noin klo 18.30.

Hinta: 895 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 100 €. Toimitusmaksu 10 €/varaus.

Hintoihin sisältyy: kuljetus tilausbussilla, majoitus, ohjelmassa mainitut ruokailut, risteily, vierailu- ja taidekohteet, oopperalippu A-katsomo sekä 13.7.
kesäteatterilippu.

Varaukset ja tiedustelu:

Etelämatkat 050 572 2197
tai liisa.huhtala@etelamatkat.fi