Matkustusaika
27.06.2017 - 02.07.2017

Matkakohde
Haapsalu


Suositulla kurssillamme yhdistetään huvi ja hyöty! Opi akvarellimaalauksen perusteet ja rentoudu kylpylähoidoissa. Oletpa aloittelija tai maalausta harrastanut, tämä kurssi sopii sinulle.

Paikka: Thalasso Spa Fra Mare Haapsalussa (Viro), viehättävä kylpylä meren rannalla puistometsässä.

Hinta: 595 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 140 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hinta sisältää:
Taidekurssin. Tutustut Aito Artiin, täysin uudenlaiseen tapaan opiskella maalausta. Aito Art -metodissa yhdistyy intuitiivinen maalaus, rentoutuminen ja taideopetus. Erilaisten tehtävien kautta kehitetään omaa visuaalista ilmaisua. Ota mukaan itsellesi tärkeä kuva, jonka haluaisit maalata.

Käytössämme on taidetila, jossa voi työskennellä vaikka yöllä, jos inspiraatio iskee. Mikäli sinulla on omat taidetarvikkeet, ota ne mukaan. Luokassa on lehden puolesta paperia, värejä ja siveltimiä.

Lähtö 27.6. tiistaina klo 8.30 Eckerö Linen Finlandialla Helsingin Länsisatamasta. Paluu 2.7. sunnuntaina klo 14.30 Helsingin Länsisatamaan.

Meriaamiainen menomatkalla ja lounas paluumatkalla laivan noutopöydästä.

Bussikuljetukset Tallinna–Haapsalu–Tallinna.

Majoitus ja täysihoito kokonaisina perilläolopäivinä. Tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamiainen.

Neljänä aamupäivänä yhteensä 11 kylpylä-hoitoa, joista puolet henkilökohtaisia hoitoja (esimerkiksi hieronta tai mutahoito) ja puolet ryhmähoitoja (esimerkiksi kuntovoimistelu, suolakammio tai vesivoimistelu).

Ilmoittautumisen jälkeen saat matkan hintaan sisältyvien kylpylähoitojen listan matkatoimistosta. Kauneushoidot, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot eivät sisälly kylpylähoitoihin, ne tilataan ja maksetaan erikseen.

Tiedustelut ja varaukset:

Saga Matkat 020 155 6650 tai myynti@sagamatkat.fi