Lukijamatkat

Matkustusaika
21.06.2021 - 27.06.2021

Matkakohde
Haapsalu


Rento kylpylälomaviikko maalausharrastuksen parissa on parasta lepoa keholle ja mielelle. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin maalausta harrastaneillekin.

Paikka: Thalasso Spa Fra Mare, Haapsalussa (Viro), viehättävä kylpylä meren rannalla luonnonpuistossa.

Hinta: Ilmoitetaan myöhemmin

Hintaan sisältyy:

  • Taidekurssi. Opettajana toimii kuvataiteilija, kirjailija Krista Launonen. Hän on kehittänyt uudenlaisen tavan opiskella maalausta. Aito Art -metodissa yhdistyvät intuitiivinen maalaus, rentoutuminen ja taideopetus. Erilaisten tehtävien kautta kehitetään omaa visuaalista ilmaisua. Ota mukaan itsellesi tärkeä kuva, jonka haluaisit maalata.
    Käytössämme on taidetila, jossa voi työskennellä vaikka yöllä, jos inspiraatio iskee. Jos sinulla on omat taidetarvikkeet, ota ne mukaan. Alkuun pääsemiseksi lehden puolesta on paperia, värejä ja siveltimiä.
  • Lääkärin vastaanotto ja neljänä aamupäivänä yhteensä 13 kylpylähoitoa, joista puolet henkilökohtaisia hoitoja (esimerkiksi hieronta tai mutahoito) ja puolet ryhmähoitoja (esimerkiksi kuntovoimistelu, suolakammio tai vesivoimistelu). Ilmoittautumisen jälkeen saat matkan hintaan sisältyvien kylpylähoitojen listan matkatoimistosta. Kauneushoidot (kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot) eivät sisälly kylpylähoitoihin, ne tilataan ja maksetaan erikseen.
  • Majoitus ja täysihoito kokonaisina perilläolopäivinä. Tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamiainen.
  • Meriaamiainen menomatkalla ja buffetlounas paluumatkalla.
  • Bussikuljetukset Tallinna–Haapsalu–Tallinna.

Varaukset ja tiedustelut:

Saga Matkat, 020 155 6650 tai myynti@sagamatkat.fi

Opettajana toimii Krista Launonen