Matkustusaika
01.08.2021 - 06.08.2021


Paras tapa yhdistää loma ja luovuus. Taidekurssi stimuloi aivoja ja kylpylähoidot rentouttavat kehoa. Suosittu kurssimme sopii niin aloittelijoille kuin maalausta harrastaneillekin.

Paikka: Thalasso Spa Fra Mare, Haapsalussa (Viro), viehättävä kylpylä meren rannalla luonnonpuistossa.

Hinta: 695 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 130 €. Palvelumaksu 14 €/varaus.

Lähtö 1.8. sunnuntaina klo 9.00 Eckerö Linen m/s Finlandialla Helsingin Länsisatamasta.
Paluu 6.8. perjantaina klo 14.15 Länsisatamaan.

Hinta sisältää:

  • Taidekurssin. Opettajana toimii kuvataiteilija, kirjailija Krista Launonen. Hän on kehittänyt uudenlaisen tavan opiskella maalausta. Aito Art -maalausmetodissa yhdistyy intuitiivinen maalaus, rentoutuminen ja taideopetus. Erilaisten tehtävien kautta kehitetään omaa visuaalista ilmaisua. Ota mukaan itsellesi tärkeä kuva, jonka haluaisit maalata.
    • Käytössämme on taidetila, jossa voi työskennellä vaikkapa yöllä, jos inspiraatio iskee. Jos sinulla on omat taidetarvikkeet, ota ne mukaan. Alkuun pääsemiseksi lehden puolesta on paperia, värejä ja siveltimiä.
  • Meriaamiainen menomatkalla ja buffetlounas paluumatkalla.
  • Bussikuljetukset Tallinna – Haapsalu – Tallinna.
  • Majoitus ja täysihoito kokonaisina perilläolopäivinä. Tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamiainen.
  • 8 kylpylähoitoa, joista puolet henkilökohtaisia hoitoja (esimerkiksi hieronta tai mutahoito) ja puolet ryhmähoitoja (esimerkiksi kuntovoimistelu, suolakammio tai vesivoimistelu).

Ilmoittautumisen jälkeen saat matkan hintaan sisältyvien kylpylähoitojen listan matkatoimistosta. Kauneushoidot, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot eivät sisälly kylpylähoitoihin, ne tilataan ja maksetaan erikseen.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

Saga Matkat 020 155 6650 ma-pe klo 9-17 tai myynti@sagamatkat.fi