Matkustusaika
09.06.2019 - 14.06.2019

Matkakohde
Toscana


Olemme räätälöineet maalausharrastajille ja Italia-faneille tämän ainutlaatuisen matkan, jollaista ei ole aiemmin ollut tarjolla. Voit nauttia toscanalaisesta maalaiselämästä ja kulttuurista. Maalaamme ulkona huikean kauniissa maisemissa.

Kurssilla tutustutaan maalausteorioihin ja saadaan vinkkejä toimivan kuvan rakentamiseen. Teemme yhdessä rentoja tehtäviä ja aikaa on itsenäiseen työskentelyyn ja ulkona maalaamiseen. Käytössämme on myös sisätila. Tunneilla hyödynnämme toscanalaista maisemaa ja tallennamme paikallista elämää ja kulttuuria. Kokeilemme myös intuitiivista kuvan tekemistä. Keskustelemme teoksista kannustavassa ilmapiirissä. Saat joka päivä henkilökohtaista opetusta ja apua oman tyylisi löytämiseen ja kehittämiseen.

Huom! Opettaja vaihtunut, uusi opettaja Marjaana Rinne-Loikala.

Paikallisemäntänä toimii Ella Kanninen, joka taidetyöskentelyn vastapainoksi tutustuttaa ryhmäläiset omiin ystäviinsä ja mielipaikkoihinsa.

9.6. Sunnuntai. Finnairin aamulento Roomaan, jossa Ella Kanninen on vastassa. Jatkamme bussilla kohti Toscanaa. Pysähdymme matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen ja illallinen.

10.6. Maanantai. Aamiainen. Klo 10–13 maalausaikaa. Kevyt lounas. Klo 14.30–15.30 maalausaikaa. Iltapäivän lopulla retki viinitilalle, jossa nautimme aperitiivin eli pikku purtavaa ja tilan viinejä. Paluu hotelliin ja illallinen.
11.6. Tiistai. Aamiainen. Klo 10–13 maalausaikaa. Kevyt lounas. Retki San Gimignanon keskiaikaiseen tornikaupunkiin. Tornit, joita on jäljellä enää muutama, olivat merkki vauraudesta. Vierailu kotimuseossa, joka esittelee yläluokkaista toscanalaista elämää 1700-luvun lopulla. Tutustumista kaupunkiin, vapaa-aikaa ja illallinen läheisellä maatilalla.

12.6. Keskiviikko. Aamiainen. Klo 10–13 maalausaikaa. Kevyt lounas. Klo 14.30–16. maalausaikaa. Ennen illallista kävelyretki lähiseudun maisemissa Ellan johdolla.

13.6. Torstai. Aamiaisen jälkeen retki läheiseen Tavarnellen kaupunkiin. Torstai on toripäivä ja markkinat ovat viikon kohokohta paikallisille. Torilla on myytävänä ruokatavaraa, vaatteita, kenkiä, taloustavaraa ja kaikkea siltä väliltä. Lounas näköalaravintolassa. Klo 15–18 maalausaikaa ja töiden katselmus. Illallinen.

14.6. Perjantai. Aamiaisen jälkeen kohti Roomaa. Matkalla ruokailumahdollisuus. Lento Roomasta klo 19.45 laskeutuu Helsinkiin klo 00.05 (15.6.).

Ella Kanninen

Paikka: Tenuta di Sticciano maatilahotelli, Fiano

Hinta: 1 395 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 150 €. Palvelumaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: taidekurssi, lennot, verot ja matkustajamaksut, majoitus, ohjelmassa mainitut ruokailut, retket ja sisäänpääsymaksu.

Ota mukaan omat maalaustarvikkeet: akvarellivärejä (vähintään perusvärit, nappeja tai putkilovärejä), erikokoisia siveltimiä, luonnoslehtiö ja piirustuspaperia, akvarellipaperia (arkkeja ja/ tai lehtiö), lyijykynä ja kumi ja/tai hiiltä, paletti (esim. kertakäyttölautasia), maalauspohja (esim. kevyt vaneri- tai kapalevy, joka on suurempi kuin suurin akvarellipaperisi, sakset tai mattoveitsi, maalarinteippiä.

Lisätiedot ja varaukset:

Saga-matkat, 020 155 6650 ma–pe tai myynti@sagamatkat.fi