Matkustusaika
24.11.2016 - 27.11.2016

Matkakohde
Budabest


23Paahdettujen manteleiden, glögin ja muiden jouluherkkujen tuoksut ympäröivät sinua Budapestin tunnelmallisilla joulutoreilla.

Ohjelma:

24.11. Finnairin lento klo 9.30 Budapestiin, kaupunkikiertoajelu ja lounas. Majoittuminen keskustahotelliin.

25.11. Aamiainen. Kävelemme Euroopan vanhimmalle kauppahallille, josta löytyvät niin maalaisherkut, paprika- ja valkosipuliletit kuin taidokkaat käsityöt. Jatkamme Vörösmarty-aukion joulumarkkinoille, jotka on valittu kolmen parhaan joukkoon Euroopassa. Nautimme lasillisen hehkuviiniä. Vierailemme Struudelitalossa, jossa esitellään tämän perinteisen unkarilaisherkun valmistusta. Lounaan jälkeen pistäydymme pienemmillä joulumarkkinoilla. Vapaa-aikaa. Lisämaksusta mahdollisuus nähdä baletti Don Quijote tai ooppera Tosca, kysy lippuja Saga Matkoilta.

26.11. Aamiaisen jälkeen vapaa-aikaa ostoksille. Lähdemme iltapäivällä bussilla Budapestissä asuvan suomalaisperheen kotiin. Maistelemme pientä välipalaa, ja isäntäpari kertoo paikallisista jouluherkuista ja niiden valmistustavoista. Vierailun jälkeen tutustumme historialliseen linna-alueeseen, joka on yksi Budapestin päänähtävyyksistä. Kuulemme pienen urkukonsertin historiallisessa Matiaksen kirkossa. Unkarilainen illallinen aperitiiveineen     ja viineineen.

27.11. Aamiainen. Kuljetus lentoasemalle, josta lento klo 11.35 laskeutuu Helsinkiin klo 14.55.

Hinta: 895 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 120 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: lennot, verot ja matkustajamaksut, bussikuljetukset, majoitus neljän tähden hotellissa, ohjelmassa mainitut ruokailut ja retket sisäänpääsymaksuineen sekä suomenkielisen oppaan palvelut.

Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Varaukset ja tiedustelut:

Saga matkat, 020 155 6650 tai myynti@sagamatkat.fi