Matkustusaika
31.08.2024


Harvinainen vierailu Suur-Sarvilahden kartanossa, joka on yksi Suomen merkittävimmistä sekä puutarhaelämys Eija ́s Gardenissa ovat päivämme kohokohteet.

Lähtö klo 9.00 Helsingistä Kiasman pysäkiltä kohti Ahvenkoskea. Nautimme aamukahvin/-teen ja kahvileivän saavuttuamme Eija ́s Gardeniin. Opastettu kierros omistaja Eija Keckmanin johdolla elämys- ja aistipuutarhassa. Eija on vuosien aikana rakentanut puutarhansa englantilaistyyliseksi moni-ilmeiseksi keitaaksi. Kierroksen jälkeen lounas Loviisan Degerby Gille -ravintolassa. Jatkamme Suur-Sarvilahden kartanoon, jossa isäntä Oliver Michelsson ottaa meidät vastaan.
Suur-Sarvilahti on yksityiskartanokoti, ja se on varjellut tarkoin yksityisyyttään. Saimme sinne poikkeuskutsun. Barokkityyliin rakennetun kartanolinnan päärakennus valmistui vuonna1683 amiraali Lorenz Creutzin käyttöön. Kartano ympäristöineen kuuluu Museoviraston määrittelemiin valtakunnallisesti
merkittävimpiin rakennuskokonaisuuksiin. Opastetun tutustumiskierroksen jälkeen jatkamme Helsinkiin ja Kiasman pysäkille saavumme noin klo 18.
Hinta: 215 €/hlö. Toimitusmaksu 15 €/varaus.

Hintaan sisältyy: kuljetukset tilausbussilla, mainitut ruokailut, sisäänpääsymaksut sekä opastetut kierrokset Eija ́s Gardenissa ja Suur-Sarvilahden kartanossa.

Varaukset ja tiedustelut: Etelämatkat 050 572 2197 tai liisa.huhtala@etelamatkat.fi