Matkustusaika
21.03.2025 - 25.03.2025

Matkakohde
Amalfin rannikko


Kestosuosikki! Tämä matka on klassikko, ylenpalttista kauneutta kukkivassa Italian keväässä.

Alustava matkaohjelma:

21.3. Perjantai Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla.
klo 07:25 Lähtö Finnairin lennolla Roomaan, jonne saapuminen klo 09:55.
Suomenkielinen opas odottaa lentoaseman tuloaulassa. Lähdemme lentokentältä kohti Sorrentoa. Matkalla nautimme kevyen lounaan Castrocielossa. Jatkamme matkaa Napoliin, jossa teemme panoraamakierroksen kuullen samalla kaupungin historiasta ja nykypäivästä. Näemme mahtavat Napolin lahden maisemat ja taustalla näkyvän Vesuviuksen.
Saavumme Sorrentoon ja majoittuminen keskustahotelliin. Illallinen hotellissa.

22.3. Lauantai Aamiaisen jälkeen bussikuljetus Sorrenton satamaan, josta lähdemme kokopäiväretkelle Caprin saarelle. Matka kantosiipialuksella kestää n. 20 min. Teemme saarikierroksen bussilla ja nousemme serpentiinitietä pitkin kukkulan rinteellä sijaitsevaan Anacaprin kylään. Vierailemme tunnetun ruotsalaisen lääkärin Axel Münthen kotimuseossa, Villa San Michelessä. Huikealla paikalla sijaitsevan huvilan terassilta avautuu henkeäsalpaavan kaunis näkymä. Maistelemme caprilaista sitruunalikööriä limoncelloa. Vapaata aikaa ennen paluumatkaa Sorrentoon. Illallinen hotellissa.

23.3. SunnuntaiAamiainen. Lähdemme retkelle Amalfin rannikolle ja ajamme maisemareittiä Positanoon ja Amalfiin. Alue on kuvakirjamaisen kaunis pienine kalastajakylineen, sitruunalehtoineen, jyrkkine kallioineen ja viinitarhoineen. Vapaata aikaa tutustua Positanon ja Amalfin kauniisiin kyliin. Jatkamme kiemuraista tietä ylös Ravelloon ja vierailemme Villa Rufolon puutarhassa. 1200-luvulla rakennettua Villa Rufoloa ja sen puutarhaa kutsutaan pienois-Alhambraksi maurilaisen arkkitehtuurin, pylväiden, kaarien ja upeiden puutarhojen takia.
Paluu Sorrentoon ja illallinen hotellissa.

24.3. Maanantai Aamiainen. Päivä vapaata aikaa omatoimiselle ohjelmalle Sorrentossa. Vanhankaupungin kujilla on kiva kierrellä ja tehdä tuliaisostoksia sekä hengähtää kahvikupillisen ääressä ja nauttia upeista maisemista. Illallinen hotellissa.

25.3. Tiistai Aamiaisen jälkeen otamme matkatavarat mukaan ja ajamme Unescon maailmanperintökohteeseen Herculaneumiin. Se hautautui Vesuviuksen purkauduttua vuonna 79 jKr. Herculaneumin kortteleita on kaivettu esiin noin 20-metrisen tuhkakerroksen alta. Huvilakaupunki oli suosittu ylhäisön asuinpaikkana terveellisen ilmaston ja erinomaisen sijaintinsa takia. Näemme mm. säilyneitä huviloita mosaiikkikoristeluin ja kuulemme tarinoita kaupunkilaisten elämästä ennen tuhoa. Lounas, jonka jälkeen kuljetus Rooman lentokentälle.

Klo 18:40 Lähtö Finnairin lennolla Roomasta ja saapuminen Helsinkiin klo 23:05.

Hinta: 1 680 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 245 €.

Hintaan sisältyy
– Finnairin lennot Helsinki – Rooma – Helsinki turistiluokassa
– 23 kg ruumaan menevää matkatavaraa ja 8 kg käsimatkatavaraa
– neljän yön majoitus Sorrentossa
– lentokenttäkuljetukset ja retket ohjelman mukaan
– 4 aamiaista, 2 lounasta ja 4 illallista, limoncellomaistiaiset
– matkat kantosiipialuksella Sorrento- Capri – Sorrento
– sisäänpääsymaksut: Villa San Michele, Villa Rudolfo, Herculaneum
– kuulokkeet kolmena päivänä
– suomenkielisen oppaan palvelut retkillä ja kuljetuksilla
– lentokenttäverot, paikalliset verot ja arvonlisävero
Hintaan ei sisälly
– ruokajuomat
– istumapaikkavaraukset lennoille, saatavissa lisämaksusta
– matkavakuutus **suositellaan**

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Varaukset ja tiedustelut

Resviaria asiakaspalvelun tavoittaa maanantaista perjantaihin kello 9-13 numerosta 0440 477070.
Muina aikoina laita viestiä info@resviaria.com