Matkustusaika
19.10.2024 - 25.10.2024


Tämä matka on kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet kehon ja mielen hellimisestä sopivalla määrällä liikuntaa ja herkullista ruokaa. Matka vie Ellan Toscanaan ja Paolon Marcheen ja liikunnallinen ohjelma sopii kaikille. Toscanassa teemme suomenkielisen joogaohjaaja Annu Balduccin johdolla kehoa ja mieltä huoltavia hatha-joogaharjoituksia. Käymme rentouttavilla ja energisoivilla kävelyretkillä. Marchen puolella jatkamme joogaharjoituksia (italiankielisen ohjaajan johdolla). Lisäksi patikoimme vuoristossa ja kävelemme meren rannalla ja viiniköynnöspelloilla. Joogatunneille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta.

Olennainen osa matkaa ovat herkulliset ja monipuoliset ruokailut viinin maistelua unohtamatta. Syömme paikallisia herkkuja ja nautimme alueiden viinitarjonnasta. Molemmissa hotelleissa on kylpyläosasto ja mahdollisuus varata etukäteen lisämaksusta rentouttavia hoitoja.

Matkaohjelma

19.10.24 lauantai – saapuminen Montecatiniin, Toscanaan

Saapuminen Palazzo Belvedere- hotelliin www.palazzobelvedere.com Montecatini Termen kaupunkiin. Huoneiden luovutuksen jälkeen juustoja, leikkeleitä ja paikallisia herkkuja sisältävä tervetuloaperitiivi hotellissa. Aperitiivin jälkeen ravistamme pois matkustuspäivän rasitukset lähiluontoon suuntautuvalla kävelyretkellä. Yhteinen illallinen hotellin ravintolassa.

20.10. sunnuntai – aikaa hoidoille

Aamulla joogaharjoitukset. Joogan jälkeen runsas brunssi seisovasta pöydästä. Iltapäivällä omaa aikaa allasosastolla sekä mahdollisia etukäteen varattuja kylpylähoitoja. Illansuussa opastettu kävely pittoreskissä Montecatini Alton yläkaupungissa, jonne nousemme funicolare- näköalahissillä. Vapaa illallinen.

21.10.  maanantai – terveyttä ja viiniä

Jooga, jonka jälkeen aamiainen. Aamiaisen jälkeen lähdemme bussikyydillä läheiselle pienviljelijän viinitilalle, jossa kuulemme toscanalaisen viinin valmistuksesta. Nautimme lounaan tilalla, jonka jälkeen palaamme hotelliin. Iltapäivä vapaa allasosaston käyttöön ja rentoutumiseen tai etukäteen varatuille hoidoille. Vapaa illallinen.

22.10. tiistai – matka merelliseen Marcheen

Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Marchen aluetta. Bussimatka kestää 3-4 tuntia ja pysähdymme ruokatauolla, jolloin jokaisella on mahdollisuus tilata syötävää oman maun mukaan. Majoitumme San Benedetto del Tronton merenrantakaupungissa sijaitsevassa Hotel Smeraldossa www.smeraldosuitehotel.com Sisäänkirjautumisenjälkeen rentouttava kävely meren rannalla. Yhteinen kalaillallinen hotellissa.

23.10. keskiviikko – voimaa viiniköynnöksistä

Jooga, jonka jälkeen aamiainen hotellissa. Päivällä aikaa etukäteenvarattuihin hoitoihin. Lounasaikaan lähdemme yhteiselle kävelylle, joka seurailee viiniköynnöspeltoja.  Maistelemme luomuviinejä ja nautimme paikallisia herkkuja.  Paluu hotelliin ja vapaa illallinen.

24.10. torstai – Sibillini-vuoret ja gourmet-lounas

Aikainen aamiainen, jonka jälkeen lähdemme bussilla upeaan Sibillinien vuoristoon. Kävelemme Gole dell’Infernaccio- rotkon retken ( n. 3 tuntia), ja nautimme herkullisen gourmet- lounaan vuoristomaisemissa. Paluumatkalla pysähdymme elegantissa Ascoli Picenon- kaupungissa, missä mahdollisuus myös shoppailuun. Paluu hotelliin ja vapaa ilta.

25.10. perjantai – ranta ja paluumatka

Jooga, jonka jälkeen aamiainen. Aamiaisen jälkeen lähdemme 1,5 tuntia kestävälle kävelylle merenrannalle. Kävelemme hiekkarannalla ja saavumme lounaspaikkaan. Runsas Adrianmeren kaloista koostuva kala- ja äyriäislounaspittoreskissa rantaravintolassa. Matka jatkuu Rooman Fiumicino-kentälle lentoaikataulun mukaan (kentällä n. klo 17.30).

Matkan hinta: 2550 eur/henkilö 2hh 1 hh huonelisä 380 eur

Huom!
Matka edellyttää hyvää liikuntakykyä, kävelemme esim. vanhoilla mukulakivikaduilla.
Matkaohjelmaan voi tulla pieniä muutoksia, jotka eivät kuitenkaan vaikuta matkan kokonaisuuteen.
Peruutusten ja maksujen palautusten osalta noudatamme Kuluttajaviraston yleisiä valmismatkaehtoja ja omia lisä- ja erityisehtojamme.

MAKSAMINEN: Varausmaksu 30% matkan varauksen yhteydessä sähköpostitse lähettämäämme laskua vastaan, ja loput noin kahdeksan viikkoa ennen matkaa sähköpostitse lähettämäämme laskua vastaan.

Hintaan sisältyy:
  • Lennot Finnair Helsinki – Rooma – Helsinki
  • Bussikuljetus lentokentältä ja takaisin ja kaikkiin ohjelmassa mainittuihin kohteisiin
  • 6 yötä kahden hengen huoneissa, joissa on oma kylpyhuone (1hh lisä 380 eur)
  • 6 mannermaista aamiaista
  • 6 täydellistä ja korkealaatuista ateriakokonaisuutta, sekä viinit ja muut ruokajuomat
  • Joogaharjoitukset
  • Viinimaistelut
  • Pääsymaksut vierailukohteisiin
  • Ellan ja Paolo mukanaolo ja opastus koko matkan ajan
  • Alv. 24%
Varaa paikkasi tästä.