Matkustusaika
13.12.2023 - 16.12.2023

Matkakohde
Tukholma


Iloa ja valoa pimeään vuodenaikaan! Luvassa on vierailu 1500-luvun linnassa, korkeatasoinen konsertti ja taidenäyttely sekä joulumyyjäiset, makunautintoja unohtamatta.

OHJELMA:
13.12. Keskiviikko. Lähtö klo 17.00 Helsingin Olympiaterminaalista m/s Silja Symphonylla kohti Tukholmaa. Illallinen Grand Buffet -ravintolassa ruokajuomineen

14.12. Torstai. Meriaamiainen. Tukholman Värtanin satamasta jatkamme bussilla vierailulle Gripsholmin linnaan. Kustaa Vaasan aloitteesta 1500-luvulla rakennetun linnan kiinnostavimpia nähtävyyksiä ovat Kustaa III:n teatteri 1700-luvulta sekä muotokuvakokoelma kuninkaallisista ja tämän päivän julkisuuden henkilöistä.
Vierailun jälkeen nautimme Gripsholmin majatalon ruotsalaisen joulupöydän herkuista. Ajamme Tukholman keskustaan, majoittuminen hotelliin. Lepotauon jälkeen kävelemme lähellä sijaitsevan Konserttitalon joulukonserttiin. Esiintyjinä ovat Tukholman kuninkaallinen filharmoninen orkesteri, gospelkuoro By Grace, Sanna Nielsen, Alexander Lycke ja Carl Ackerfeldt. Paluu hotelliin.

15.12. Perjantai. Aamiainen. Lähdemme tutustumaan Monet’s Garden -näyttelyyn. Se on toteutettu uudella modernilla tekniikalla, joka tuo upeasti esiin Monet’n huikean värimaailman, valot ja varjot. Jatkamme Steninge Slottsbyn kartanon kivinavetan joulumyymälään, josta löytyy niin ruoka- kuin lahjatavaraakin. Välipalana kahvi/tee, suolainen ja makea kahvileipä. Seuraava ostoskohde on Quality Outlet, jonka jälkeen ajamme Värtanin satamaan. M/s Silja Symphony lähtee klo 16.45. Illallinen Grand Buffet -ravintolassa ruokajuomineen.

16.12. Lauantai. Meriaamiainen. Laiva saapuu Helsingin Olympiaterminaaliin klo 10.30.

Hinta: 985 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 210 €. Toimitusmaksu 10 €/varaus.
Hintaan sisältyy: laivamatkat A-luokan hytissä, hotellimajoitus, verot ja matkustajamaksut, ohjelmassa mainitut ruokailut, kuljetukset, konserttilippu,
sisäänpääsymaksut ja suomenkielisen oppaan palvelut.
Matkanjohtajana Liisa Huhtala.
Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Varaukset ja tiedustelut:
Etelämatkat 050 572 2197 tai liisa.huhtala@etelamatkat.fi