Lukijamatkat

Matkustusaika
04.04.2020 - 10.04.2020

Matkakohde
Toscana


Kestosuosikki!

Opi italian kieltä ja uusia ruoanvalmistustapoja. Tutustu Toscanan ja Marchen ruokakulttuuriin, erinomaisiin viineihin ja oliivintuotantoon. Ella Kannisen ja Paolo Pellein ystävät toivottavat sinut tervetulleeksi suussa sulavien maistiaisten kera. Kurssi sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmille opiskelijoille.

Ohjelma:

4.4. Aamulento klo 7.50 Roomaan, josta bussilla kohti Toscanaa. Pysähdymme matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen Ellan kotikylän lähellä sijaitsevaan Tenuta di Sticciano-maatilahotelliin, mistä avautuu näkymä maalaukselliseen toscanalaiseen maaseutuun. Aperitiivi ja kevyt oppitunti ennen illallista.

5.4. Aamiainen ja kielikurssi. Retki San Gimignanon keskiaikaiseen tornikaupunkiin. Vierailemme Palazzo Campatelli -kotimuseossa. 1700-luvulta peräisin olevassa aatelispalatsissa näemme, miten San Gimignanon rikkaat asuivat kaupungin mahtiaikana. Vierailun jälkeen vapaa-aikaa. Jatkamme läheiselle tilalle, jolla tuotetaan tunnettua Vernaccia-viiniä. Maistelemme tilan antimia ja nautimme illallisen.

6.4. Aamiainen. Kielikurssin jälkeen lähdemme San Cascianon torille harjoittelemaan italian kieltä. Torilla myydään muun muassa vaatteita, juustoja, hedelmiä ja kodintarvikkeita. Vapaa-aikaa vanhassakaupungissa. Paluu hotelliin. Iltapäivällä käymme pienellä tilalla, jolla tuotetaan erinomaisia viinejä ikivanhoista rypälelajeista. Kokkaamme yhdessä toscanalaisen illallisen.

7.4. Aamiainen. Bussikuljetus Toscanasta Ascoli Picenon kaupunkiin Marchen maakuntaan. Pysähtyminen matkalla, jolloin mahdollisuus ruokailla. Majoittuminen Palazzo dei Mercanti – hotelliin. Kevyt aperitiivi ja illallinen ravintolassa.

8.4. Aamiainen ja kielikurssi.  Vierailu pienellä luomuviinitilalla. Opimme valmistamaan paikallista erikoisuutta, Ascolin oliiveja, joita nautimme runsaan lounaan kera talon tapaan. Testaamme myös tilan erinomaista viinivalikoimaa. Paluu Ascoliin ja vapaa-aikaa.

9.4. Aamiainen ja kielikurssi. Matkalla keskiaikaiseen Offidan kaupunkiin pysähdymme oliivipuristamossa, jossa tutustumme öljyn valmistusprosessiin ja maistelemme erilaisia neitsytoliiviöljyjä. Buffetlounas italialaiseen tyyliin enoteekissä. Tutustumista Offidaan ja paluu Ascoliin.

10.4. Aamiainen. Lähdemme San Benedetto del Trontoon. Vapaa-aikaa ostoksille ja kaupunkiin tutustumiseen. Nautimme monipuolisen kalalounaan. Jatkamme Roomaan, josta lento klo 19.45 laskeutuu Helsinkiin klo 0.05 (11.4.).

Hinta: 1 790 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 190 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.

Hintaan sisältyy: lennot, verot, matkustajamaksut, majoitus, italian kielen oppitunnit ja opetusmateriaali, kokkikurssit, ohjelmassa mainitut ruokailut ja käynnit vierailukohteissa.

Matka edellyttää hyvää liikuntakykyä, kävelemme esimerkiksi vanhoilla mukulakivikaduilla.

Varaukset ja tiedustelut:

La Strada Travels 050 535 7671 tai info@lastradatravels.fi