Lukijamatkat

Matkustusaika
22.04.2018 - 26.04.2018

Matkakohde
Amalfin rannikko


Matkalla näemme mm. unelmamaisemia Sorrentossa, Caprilla ja Amalfin rannikolla Positanossa ja Ravellossa, sekä tutustumme Rooman valtakunnan esiin kaivettuun Herculaneumiin luksusasuntoineen. Matka keväällä maailman kauneimpiin maisemiin, sitruunalehtojen tuoksuihin ja kevään ensi kukkien ympäröimään Sorrentoon on elämys, jonka talletat sydämeesi ja muistojesi kuvakirjaan.

Sunnuntai 22.4.

Aamulento Helsingistä klo 07.50-10.15 Roomaan. Lentokentältä lähdemme tutkimusmatkalle Rooman valtakunnan ajalta tärkeään Herculaneumiin, jonka kortteleita on kaivettu mudan, laavan ja tuhkameren alta Vesuviuksen purkauduttua v. 79. Herculaneum oli suosittu varakkaiden huvilakaupunki ihanteellisen sijaintinsa ja terveellisen ilmastonsa vuoksi. Näemme hyvin säilyneitä kortteleita ja huviloita. Lounas päivän aikana. Herculaneumista jatkamme kuvaukselliseen Sorrentoon, jossa majoitumme hotelliin. Illallinen hotellin ravintolassa.

Maanantai 23.4.

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähtö laivalla kokopäiväretkelle kauniille Caprin saarelle. Saarikierroksella käymme myös kukkulan rinteellä sijaitsevassa Anacaprissa, jossa tutustumme Axel Munthen ihanalla paikalla sijaitsevaan San Michelen huvilaan. Tutustumme myös italialaisen sitruunalikööri limoncellon valmistukseen ja maistelemme sitä. Paluu Sorrentoon, illallinen hotellissa.

Tiistai 24.4.

Aamiaisen jälkeen ajamme kuvankaunista reittiä Positanoon ja Amalfiin. Alue on yhtä suurta paratiisia viinitarhoineen, appelsiini- ja sitruunalehtoineen, jyrkästi mereen laskeutuvine kallioineen ja pienine kalastajakylineen. Kävelykierros Positanossa jatkaen edelleen Amalfiin ja kiemuraista tietä ylös Ravelloon, missä vierailemme Villa Rufolon puutarhassa. Illallinen hotellissa.

Keskiviikko 25.4.

Aamiainen hotellissa. Päivä vapaata aikaa Sorrentossa kävelyretkiin vanhan kaupungin kujilla, ostoksiin, merimaisemien ihailuun ym. Illallinen hotellissa.

Torstai 26.4.

Aamiaisen hotellissa. Teemme pienen panoraamakierroksen Napolissa ja näemme upeat Napolin lahden maisemat taustalla mahtava Vesuvius. Nautimme pizzalounaan Napolissa ja jatkamme Rooman lentokentälle, josta iltalento Helsinkiin klo 19.45-00.05 (saapuminen Helsinkiin 27.4.).

Hinta: 1 295 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 120 €. Toimitusmaksu 14 €/varaus.
Hintaan sisältyy: Finnairin lennot veroineen ja viranomaismaksuineen, majoitus, hotelliverot, ohjelmassa mainitut ruokailut, bussi- ja laivakuljetukset, sisäänpääsymaksut sekä suomalaisen oppaan palvelut perillä.
Matka edellyttää normaalia liikuntakykyä.

Varaukset ja tiedustelut:

Saga Matkat, 020 155 6650 ma–pe klo 9–17 tai myynti@sagamatkat.fi

Matkaemäntänä Tuula Kanninen